Boeken

2020 KAMP ALPHA – DE PEST MEESTER (DEEL I)

In Nederland breekt een mysterieuze bacteriële infectieziekte uit. Door de overheid wordt naar buiten gebracht dat dieren, met name huisdieren, de bacterie verspreiden. Het houden van huisdieren wordt verboden.

Voordat alle monsters volgens protocol worden overgedragen aan het Centrum voor Diagnostiek trekt Warner Rosenboom, een net afgestudeerde laborant, een andere conclusie.

Sophie Duval, tandheelkundige en gemeenteraadslid, legt de grondbeginselen voor een nieuwe politieke partij. De sfeer wordt met de dag grimmiger, achterdocht heerst. Mensen verdwijnen of worden in quarantaine gehouden, dieren worden in beslag genomen of afgemaakt en razzia’s zijn aan de orde van de dag.

Een jonge man, Arjen Verlinden en een jonge vrouw, Lisette Jaring, weigeren te voldoen aan de eisen van de overheid en geven zich met hun huisdier op voor het verzet. Zo begint een avontuur dat leidt naar duistere wouden, tentenkampen en dreigende situaties, met de belofte op een nieuwe wereld.

Welke rol speelt Warner Rosenboom en wat is het aandeel van Sophie Duval? Wie zit er achter het verzet en hebben Arjen en Lisette de goede keuze gemaakt? Hoe ver gaan mensen uit liefde voor hun dier…

2020 Kamp Alpha – De Pest Meester (deel I)
Bladzijden: 270
Afmeting: 15 x 21 cm
Prijs: € 19,99 (paperback)
Prijs: € 7,99 (epub)
Uitgeverij: Poseidon Uitgevers
ISBN: 9789090331737 (paperback)
ISBN: 9789090332192 (epub)
NUR Code: 305 (Literaire thriller)
Redactie: Sabine Mourits, Nathalie Lemaitre

Recensies
Lees onder ‘Recensies‘ de lovende recensies van ‘2020 Kamp Alpha – de pest meester’

Bestellen (Paperback)
Auteur | Bazarow | Boek Bestellen | BOL

Bestellen (E-Boek)
Auteur | Bazarow | Boek Bestellen | BOL

Inkijk exemplaar
Sneak Preview


WERVELSTOF

De 24-jarige Suzan ontmoet in het Amsterdamse Vondelpark de Amerikaan Steve. Er ontstaat een onderlinge band en nadat Steve is teruggekeerd naar Amerika ontvangt Suzan na een langdurige briefwisseling een open ticket met het aanbod naar Amerika te komen. Na haar opleiding besluit ze zijn aanbod aan te nemen. In Amerika ontstaat een relatie tussen beiden, die door het verleden van zowel Steve alsook Suzan getekend wordt. Wanneer Steve zich steeds vreemder begint te gedragen neemt Suzan een beslissing. Is dit wel zo verstandig?

Wervelstof is een spannende ontwikkelingsroman, die gebaseerd is op deels waar gebeurde feiten.

‘Wervelstof’ is een meeslepend verhaal, met warme stem en beeldend geschreven. Suzanna Esther neemt ons in een wervelstorm aan emoties mee op reis naar Amerika, route 66, de liefde, eenzaamheid, verdriet, boosheid, twijfel, angst en op zoek naar zichzelf.’ – Mieke Wijnants

‘Wervelstof’ is een intrigerend boek met fraaie zinssamenstellingen. De auteur hanteert een plezierige schrijfstijl, haar dialogen zijn geloofwaardig en natuurlijk.’ – Hanneke Tinor-Centi

Wervelstof
Bladzijden: 152
Afmeting: 14 x 21 cm
Prijs: € 16,99
Uitgeverij: Ambilicious
ISBN: 9789492551610
NUR Code: 301 (Literaire roman)

Recensies
Lees onder ‘Recensies‘ de lovende recensies van ‘Wervelstof’

Bestellen (Paperback)
Auteur | Bazarow | Boek Bestellen | BOL

Bestellen (E-Boek)
Auteur | Bazarow | Boek Bestellen | BOL

Inkijk exemplaar
(binnenkort beschikbaar)


DE STEM

 

Maarten Brugman is een wat sullige, ingedutte en gescheiden man die op een bepaald ogenblik een stem gaat horen die hem de weg wijst richting een minder saai bestaan. Hij wil in eerste instantie niets weten van De Stem, maar wanneer hij merkt dat De Stem hem adviezen geeft waar hij daadwerkelijk iets aan heeft, accepteert hij De Stem en geeft haar zelfs een naam: Amelie.

Amelie geeft hem op geestige wijze onder meer advies over hoe hij zijn aantrekkelijke leidinggevende Lisa mogelijk zou kunnen veroveren. Lisa krijgt van haar baas een voorstel voor een nieuw project; een project dat in de relationele sfeer grote veranderingen met zich meebrengt.

De Stem is een estafette van met elkaar verweven personages die het stokje van het verhaal vloeiend overnemen…

de Stem
Bladzijden: 176
Afmeting: 15 x 21 cm
Prijs: € 18,95 (paperback)
Prijs: € 9,99 (epub)
Uitgever: Futuro Uitgevers
ISBN: 9789492221940 (paperback)
ISBN: 9789492939050 (epub)
NUR Code: 300 (Literaire fictie)

Recensies
Lees onder ‘Recensies‘ de lovende recensies van ‘de Stem’

Bestellen (Paperback)
Auteur | Bazarow | Boek Bestellen | BOL

Bestellen (E-Boek)
Auteur | Bazarow | Boek BestellenBOL

Inkijk exemplaar
Sneak Preview