Boeken

WERVELSTOF

De 24-jarige Suzan ontmoet in het Amsterdamse Vondelpark de Amerikaan Steve. Er ontstaat een onderlinge band en nadat Steve is teruggekeerd naar Amerika ontvangt Suzan na een langdurige briefwisseling een open ticket met het aanbod naar Amerika te komen. Na haar opleiding besluit ze zijn aanbod aan te nemen. In Amerika ontstaat een relatie tussen beiden, die door het verleden van zowel Steve alsook Suzan getekend wordt. Wanneer Steve zich steeds vreemder begint te gedragen neemt Suzan een beslissing. Is dit wel zo verstandig?

Wervelstof is een spannende ontwikkelingsroman, die gebaseerd is op deels waar gebeurde feiten.

‘Wervelstof’ is een meeslepend verhaal, met warme stem en beeldend geschreven. Suzanna Esther neemt ons in een wervelstorm aan emoties mee op reis naar Amerika, route 66, de liefde, eenzaamheid, verdriet, boosheid, twijfel, angst en op zoek naar zichzelf.’ – Mieke Wijnants

‘Wervelstof’ is een intrigerend boek met fraaie zinssamenstellingen. De auteur hanteert een plezierige schrijfstijl, haar dialogen zijn geloofwaardig en natuurlijk.’ – Hanneke Tinor-Centi

 

 

Wervelstof
Bladzijden: 152
Afmeting: 14 x 21 cm
Prijs: € 16,99
Uitgeverij: Ambilicious
ISBN: 9789492551610
NUR Code: 301

Recensies
Lees onder ‘Recensies‘ de lovende recensies van ‘Wervelstof’

Bestellen
Bestel hier rechtstreeks bij de auteur, BOL of BookSpot

INKIJK EXEMPLAAR
(binnenkort beschikbaar)


DE STEM

 

Maarten Brugman is een wat sullige, ingedutte en gescheiden man die op een bepaald ogenblik een stem gaat horen die hem de weg wijst richting een minder saai bestaan. Hij wil in eerste instantie niets weten van De Stem, maar wanneer hij merkt dat De Stem hem adviezen geeft waar hij daadwerkelijk iets aan heeft, accepteert hij De Stem en geeft haar zelfs een naam: Amelie.

Amelie geeft hem op geestige wijze onder meer advies over hoe hij zijn aantrekkelijke leidinggevende Lisa mogelijk zou kunnen veroveren. Lisa krijgt van haar baas een voorstel voor een nieuw project; een project dat in de relationele sfeer grote veranderingen met zich meebrengt.

De Stem is een estafette van met elkaar verweven personages die het stokje van het verhaal vloeiend overnemen…

 

 

 

 

de Stem
Bladzijden: 176
Afmeting: 15 x 21 cm
Prijs: € 18,95 (paperback)
Prijs: € 9,99 (e-book / epub)
Uitgever: Futuro Uitgevers
ISBN: 9789492221940
NUR Code: 300

Recensies
Lees onder ‘Recensies‘ de lovende recensies van ‘de Stem’

Bestellen
Bestel hier rechtstreeks bij de auteur, BOL of BookSpot

INKIJK EXEMPLAAR