Boeken

DE STEM

OVER ‘DE STEM’
Maarten Brugman is een wat sullige, ingedutte en gescheiden man die op een bepaald ogenblik een stem gaat horen die hem de weg wijst richting een minder saai bestaan. Hij wil in eerste instantie niets weten van De Stem, maar wanneer hij merkt dat De Stem hem adviezen geeft waar hij daadwerkelijk iets aan heeft, accepteert hij De Stem en geeft haar zelfs een naam: Amelie.

Amelie geeft hem op geestige wijze onder meer advies over hoe hij zijn aantrekkelijke leidinggevende Lisa mogelijk zou kunnen veroveren. Lisa krijgt van haar baas een voorstel voor een nieuw project; een project dat in de relationele sfeer grote veranderingen met zich meebrengt.

De Stem is een estafette van met elkaar verweven personages die het stokje van het verhaal vloeiend overnemen…

INKIJK EXEMPLAAR

de Stem
176 pagina’s
Futuro Uitgevers
ISBN 9789492221940 (Papier) / € 18,95 / Rechtstreeks bij de auteur
ISBN 9789492221940 (Papier) / € 18,95 / BOL.COM
ISBN 9789492939050 (E-book) / € 9,99 / BOL.COM

Lees onder ‘Recensies‘ de lovende recensies van ‘de Stem’


WERVELSTOF

OVER ‘WERVELSTOF’
Het debuut ‘Wervelstof’ van Suzanna Esther is gebaseerd op een deels waargebeurd verhaal naar aanleiding van haar reis naar Amerika.

De 24 jarige Suzan ontmoet in het Amsterdamse Vondelpark de Amerikaan Steve. Er ontstaat een onderlinge band en nadat Steve is teruggekeerd naar Amerika ontvangt Suzan na een korte briefwisseling een open ticket van Steve met het aanbod om naar Amerika te komen. Suzan heeft net de kappersopleiding afgerond wanneer ze besluit om zijn aanbod aan te nemen. In Amerika ontstaat er langzaamaan een relatie tussen beide. Een moeizaam verlopende relatie welke echter door het verleden van zowel Steve alsook Suzan getekend wordt. Steve, welke een verleden heeft waarover hij liever niet praat, maar wel zou moeten doen, en Suzan, welke door het gedrag van Steve wordt herinnerd aan het verleden en hoe zijn gedrag haar doet denken aan haar vader. Wanneer Steve zich steeds vreemder begint te gedragen neemt Suzan een beslissing. Maar of deze beslissing de juiste is…

Wervelstof is een psychologisch ‘coming of age’ literair verhaal die de relationele worsteling beschrijft tussen twee personen die beide hun verleden nog niet hebben verwerkt. Een spannend verhaal gebaseerd op deels waar gebeurde feiten…

INKIJK EXEMPLAAR

Wervelstof
173 pagina’s
ISBN 9789492551092 / € 18,95 / Rechtstreeks bij de auteur

Lees onder ‘Recensies‘ de lovende recensies van ‘Wervelstof’

Een gedachte over “Boeken

Reacties zijn gesloten.