Es & Co: Infantiel

Wilders is door de mand gevallen. Met een anoniem Twitteraccount volgde hij zeventien Donald Duck accounts en ging hij de gangen na van de Nederlandse pornoster Kim Holland. Hij baalt als een stekker dat hij nu weer een nieuw account moet aanmaken voor zijn infantiele interesses. Stel je voor dat het volgzaam voetvolk ziet wat hem bezielt.

Waarom verbaast mij dit niet? Die hele man is lachwekkend en een karikatuur van zichzelf. Neem alleen al dat haar? Waarom? Om zijn Indonesische achtergrond te verdoezelen?
Als kapster in ruste zou ik hem graag eens onderhanden nemen. Tondeuze op standje 1 bij de contouren, even zwart bijkleuren en een mooie lok mét scheiding. Misschien ook wat gezichtshaar onder de neus laten staan voor de mannelijke look. Die ene eh.. hoe heette hij ook alweer hield van schilderen al bleek hij niet getalenteerd te zijn. Een Noor, ene William Hakvaag beweert tekeningen van de hand van eh.. die ene te hebben gevonden. Het stelt de zeven dwergen voor uit de Disneyfilm over Sneeuwwitje.
Donald Duck, Sneeuwwitje?
Mensen, sprookjes bestaan niet, nachtmerries wél.